Известие

Collapse
No announcement yet.

Подробности около разни ремонти на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Благодаря за съветите!
    Явно ще трябва да се насоча към моделите не ВАГ групата
    AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
    Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

• нови притеснения.........снощи колата заработи като трактор....голямо тракане,чак се паникьосах......на първо четене ми казаха-денферна шайба или нещо такова......прогнози?съвети?
      в понеделник или вторник ще се гледа делото за определяне на присъдата.......

Comment

• Първоначално публикувано от gadimir Покажи съобщение
        нови притеснения.........снощи колата заработи като трактор....голямо тракане,чак се паникьосах......на първо четене ми казаха-денферна шайба или нещо такова......прогнози?съвети?
        в понеделник или вторник ще се гледа делото за определяне на присъдата.......
        А след като поработи известно време и загрее автомобила, тракането изчезва ли?
        AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
        Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

• не......400 лв.шайбата+30 лв труд.......

---------- Post added at 18:49 ---------- Previous post was at 18:49 ----------

не......400 лв.шайбата+30 лв труд.......офффф

Comment

• вече съм ок.......

Comment

вече съм ок.......
              искам да те питам, при намаляне с предавки дали ти проскърваше нещо отпред ?
              sigpic
              днес съм в почивка ---

Comment

• не мога да кажа защото,тракането беше толкова силно че нищо друго не чувах......

Comment

не мога да кажа защото,тракането беше толкова силно че нищо друго не чувах......
                  а ок, че се притесних
                  sigpic
                  днес съм в почивка ---

Comment

• Колеги имам сериозен проблем с моята любима 159-ка.Днес както си карах нормално и ми светна лампата за маслото(индикацията беше ниско налягане загасете мотора).Някой да е имал подобен проблем?При повторно палене няма промяна продължава да свети а мотора си работи както обикновенно.

Comment

• Първоначално публикувано от gostenka Покажи съобщение
                      Колеги имам сериозен проблем с моята любима 159-ка.Днес както си карах нормално и ми светна лампата за маслото(индикацията беше ниско налягане загасете мотора).Някой да е имал подобен проблем?При повторно палене няма промяна продължава да свети а мотора си работи както обикновенно.
                      Трябва да се провери датчика.................
                      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Маи не качва масло защото отвихме масления филтър и беше сух.

Comment

• Първоначално публикувано от gostenka Покажи съобщение
                          Маи не качва масло защото отвихме масления филтър и беше сух.
                          Това вече не е добре

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Някакви идеи освен маслена помпа?

Comment

• Ако наистина е сух масления филтър друга причина освен помпа няма т.к. само тогава няма налягане.Все пак може да завиете на мястото на датчика манометър да видите дали въобще прави налягане в маслените магистрали и да сте сигурни , че няма запушване от нещо.Ако е помпата пък звука на мотора би трябвало да се промени.Не че съм оптимист , но ако има налягане може клапана в самия филтър да е сдал багажа , но тогава трябва до филтъра да отива малсо , а казваш , че е сух???При всички случаи не трябва да държиш колата в това състояние защото следващото е лагери , колянов вал и въобще пълен блокаж.
                              Alfa Romeo Giulietta 170hp

Comment

• Първоначално публикувано от alfageorgi Покажи съобщение
                                Ако наистина е сух масления филтър друга причина освен помпа няма т.к. само тогава няма налягане.Все пак може да завиете на мястото на датчика манометър да видите дали въобще прави налягане в маслените магистрали и да сте сигурни , че няма запушване от нещо.Ако е помпата пък звука на мотора би трябвало да се промени.Не че съм оптимист , но ако има налягане може клапана в самия филтър да е сдал багажа , но тогава трябва до филтъра да отива малсо , а казваш , че е сух???При всички случаи не трябва да държиш колата в това състояние защото следващото е лагери , колянов вал и въобще пълен блокаж.
                                То на наще коли филтъра е елемент,и клапана седи в конзолата за филтъра,която си е част от мотора.Задължително трябва се премери налягането и да се търси проблема по-бързо и никакво каране на колата.Я кажи мотора не трака ли повече,защото би трябвало да е така

Comment

Working...
                                X